Het is even stil geweest op dit blog, maar het was natuurlijk ook geen tijd voor slippers. Vandaag weer een artikel omdat de zomer om de hoek staat! We hebben de langste dag van het jaar alweer gehad en de temperatuur blijft oplopen, tijd voor nieuwe slippers dus! En als je aan slippers denkt, dan moet je natuurlijk aan Havaianas denken. Al jaren het bekendste merk slippers uit Brazilië.

Normaal posten we met name artikelen over slippers voor volwassenen. Vandaag doen we het echter even anders. We hebben dit keer speciaal een artikel over Havaianas kinderslippers die in de aanbieding zijn bij Spartoo. Super leuk als je kinderen hebt natuurlijk! Welke past het beste bij jouw kind?

Havaianas kinder sale

Het aanbod kinderslippers is natuurlijk niet super groot. Daarom bestaat deze aanbieding ook maar uit 15 verschillende modellen. Ongeveer de helft is voor jongetjes en de andere helft dus voor meisjes. De kortingen zijn tussen de 20% en 50%, waarbij je dus ongeveer 10 euro kunt besparen. Geen gigantisch groot bedrag, maar de Havaianas kinderslippers zijn ook gewoon niet zo duur. Op de afbeelding hierboven hebben we een kleine greep uit de collectie gepakt, toevallig met name de vrouwenversies. Er zitten leuke patroontjes met bloemen bij, een panterprintje, maar ook roze of blauwe slippers voor babies.