Op veel websites komen nieuwe Havaianas modellen voor mannen, vrouwen en kinderen te staan. Zo ook bijvoorbeeld op Spartoo.nl en op Saranza.nl. De teenslippers zijn op dit moment niet in de aanbieding, maar wist je dat Havaianas ook hele hippe espadrilles heeft ontworpen? Espadrilles zijn perfecte zomerschoenen, omdat ze zo aan te schieten zijn en omdat ze ademen! Dat is ook niet onbelangrijk op warme zomerdagen natuurlijk. We hebben een paar verschillende espadrilles voor je uitgezocht die te bestellen zijn online. Ook eentje met korting! De zool van de espadrille werd oorspronkelijk gemaakt van touw en de zool vormde ook het belangrijkste kenmerk van de sandaal. De slippers van Havaianas staan natuurlijk bekend om de zachte comfortabele rubberen zool en laat die zool nu ook verwerkt zijn in de espadrilles! Hemels! En te verkrijgen in heel veel zomerse kleuren en patronen voor vrouwen én mannen!

Havaianas – Origine Red

rode havaianas espadrilles

Loop je zomer na zomer op die heerlijke teenslippers van Havaianas? Dan wil je misschien wel een keer wat anders! Wil je ook nog eens hetzelfde comfort als je gewend bent van de teenslippers? Dan zijn espadrilles misschien wel iets voor jou! Dit model zal altijd in de mode blijven tijdens de zomermaanden, dus ze zullen niet lang in de kast blijven staan. Ook ideaal voor een festival! De schacht in van textiel, maar voor de rest is alles van rubber. Op Spartoo.nl zijn deze knalrode espadrilles van Havaianas in de aanbieding van €34,99 voor €27,99. Je krijgt dus 20% korting. De sandalen zijn zowel voor vrouwen als voor mannen en zijn alleen nog in de maten 41, 42 en 44 te bestellen.

Havaianas – Origine 2 W

Havaianas espadrilles

Hallo zomer! Wat een leuke kleurtjes hè? Echt typische zachte zomerse pastelkleurtjes! Elke dame komt goed weg met het dragen van zo’n sandaal. Bruine benen erboven, bikini of badjurk en een strandjurkje erover en je hebt de perfecte outfit om naar het strand of zwembad te gaan! Deze kleuren staan nog maar net op de site van Sarenza, maar je moet er wel snel bij zijn, want ze vallen in de smaak! Een paar gangbare maten zijn al uiteverkocht. Als je ook nagaat dat je een slipper en schoen in één koopt, valt de prijs reuze mee. Ze zijn natuurlijk nog niet in de sale, omdat ze net zijn uitgebracht, maar je betaalt €35,00. Als je weet dat de teenslippers van Havaianas wel een stuk of wat zomers meegaan, mag je dat ook van deze espadrilles verwachten. Je zult waar krijgen voor je geld! De roze kleur Tutti Frutti is nog te bestellen in maten 35, 36, 38, 39 en 40. De Light Yellow is er nog in maten 35, 36, 38, 39, 40 en 41. De acqua blauwe zijn nog te verkrijgen in 35, 36, 39 en 40. Mocht je deze kleuren toch íets te zoet vinden, wees gerust. Dit model is er ook nog in de kleur Navy Blue-Beige. Bekijk de grote sale bij Spartoo