Na onze vorige post over Havaianas voor vrouwen, kan nu een post met de leukste 3 Havaianas voor mannen natuurlijk niet uitblijven. De modellen voor mannen zijn over het algemeen wel iets saaier aangezien er weinig leuke patroontjes te vinden zijn (mannen lopen nou eenmaal liever niet met een panterprintje!). We hebben geprobeerd een mix van stoere en leuke slippers te maken zodat er voor iedereen iets tussen zit. Laten we beginnen met de top 3!

1. Urban Basic Dark Khaki

Grijze Havaianas voor mannen

We beginnen deze top 3 met een slipper die misschien niet gelijk opvalt, maar als je er goed naar kijkt wel mooi is afgewerkt en een beetje een stoer / mannelijk uiterlijk heeft. Veel mannen lopen liever niet met al te gekke kleurtjes rond en dan is deze grijze Havaiana slipper met witter band zeer geschikt. Misschien dus niet zo bijzonder, maar wel netjes en comfortabel door de brede witte band op de wreef. Dit model Havaianas voor mannen is verkrijgbaar bij Zalando voor slechts 21.95 euro in de maten 39 tot en met 48.

2. Havaianas Trend met print

Mannen-Havaianas-met-print

Hoewel we aan het begin van dit artikel aan hebben gegeven dat er weinig printjes voor mannen te vinden zijn hebben we toch een leuke kunnen vinden! Omdat een printje lekker speels en daarmee wellicht vooral geschikt voor een jongere doelgroep staat deze slipper op nummer 2. Het is een relatief goedkope slipper aangezien hij bij Zalando 19.95 euro kost. De maten 37 tot en met 48 zijn beschikbaar, dus moet vrijwel iedereen deze Havaianas wel passen. De slipper is wat minder comfortabel dan de eerste doordat hij niet voorzien is van een stoffe band, maar de zomer is deze echter wel een stuk hipper!

3. Gele Havaianas voor de zomer

Gele Havaianas voor mannen

Als laatste paar van deze top 3 hebben we misschien niet het mooiste model Havaianas voor mannen uitgekozen, maar wel de meeste kleurrijke. Havaianas staan immers bekend om vrolijke slippers voor de zomer. Deze fel gele slipper met blauwe streep in het middel en een blauwe band stralen helemaal de zomer uit. Perfect dus voor een lekker zomerdag. De slipper is te koop bij Intreza voor slechts 23.99 euro en verkrijgbaar is de maten 39, 41, 43 en 45.

Dat was de top 3 voor nu. Waarschijnlijk plaatsen we begin juni weer een nieuwe top 3 voor mannen!