Grote Havaianas slippers sale bij Spartoo

0
6309

Het is tijd om nieuwe Havaianas slippers te scoren in de sale! Inmiddels is het alweer officieel zomer. Helaas merken we er nog weinig van met het regenachtige weer van de afgelopen weken. De temperatuur is gelukkig wel aardig, maar op slippers lopen is er nog niet echt bij.

In de modewereld lopen ze altijd iets voor op de seizoenen. Omdat het nu inmiddels zomer is beginnen de grote webshops alweer de zomervoorraad uit te verkopen zodat ze straks klaar zijn voor het herfst assortiment. De eerste grote sales steken dus alweer de kop op. Vandaag aandacht voor een Havaianas slipper sale bij Spartoo. In totaal zijn daar nu 65 producten van Havaianas in de aanbieding. De kortingen liggen tussen de 10 en de 50%, lang niet gek dus! Van de 65 producten zijn maar liefst 47 teenslippers, perfect om de zomer mee af te maken dus. Het grootste deel van de slippers is voor vrouwen, maar ook voor mannen en kinderen is er het een en ander te vinden. De goedkoopste modellen voor kinderen zijn nu maar 12 euro, de duurste modellen zitten net onder de 30 euro. Nou is dat alsnog niet duur natuurlijk.

Er zijn slippers in vrijwel alle kleuren te vinden. In ieder geval zwart, geel, roze en met allerlei leuke printjes. Hieronder zie je een kleine selectie van het aanbod. Door op de afbeelding te klikken krijg je alle slippers in de sale te zien bij Spartoo.

Spartoo Havaianas sale