Na een post over Havaianas voor vrouwen en een post over Havaianas voor annen kon deze post natuurlijk niet uitblijven. In deze post gaan we het namelijk hebben over Havaianas voor kinderen! We bespreken onze twee favoriete stoere modellen voor jongens en twee schattige modellen voor meisjes die te koop zijn bij Sarenza. Bij Sarenza zijn maar liefst 146 verschillende modellen kinder Havaianas te vinden, waarvan de meeste uit de nieuwe collectie. De prijzen van Havaianas voor kinderen variëren  tussen de 15 euro en 36 euro. Ladies first, dus we beginnen met twee modellen voor meisjes.

Meisjes Havaianas 1

Roze Havaianas voor meisjes

Welk jong meisje wou er nou vroeger geen prinses zijn? Inderdaad, alle meisjes voelen zich ooit een prinses en daarom hebben we als nummer 1 deze leuke slippers met een prinsessenprint gekozen. De print komt uit de disney-reeks van Assepoester. De slipper is te verkrijgen in drie kleurencombinaties, namelijk roze/goud, blauw/zilver en soft lilac. Onze favoriet is de roze/goud combinatie aangezien dit de meest vrouwelijke kleuren zijn. De maten 23 tot en met 36 zijn op dit moment te koop voor slechts 20 euro.

Meisjes Havaianas 2

Havaianas voor kinderen

Net als bij veel fases in een kinderleven stopt ook de Disney liefde bij de meeste kinderen op een bepaald moment. Daarom hebben we op de tweede plek in deze Havaianas voor meisjes top een model gekozen voor wat oudere meisjes. Op het rubberen voetbed staan keurrijke vlinders en een groot Havaianas logo. Het wreefbandje is roze, dus echt iets voor meisjes! Ook dit model kost 20 euro en is te koop in de maten 23 tot en met 36.

Jongens Havaianas 1

Havaianas voor jongens

Nu de meisjes geweest zijn is het tijd voor een paar stoere jongens slippers! We beginnen met een model voor de jongere jongens, namelijk een model van de populaire serie Cars. Dit model is met verschillende prints op het voetbed te verkrijgen in de kleuren wit, geel en blauw. Zelf vinden de we blauwe versie die je hierboven kunt zien het leukst met een witte wreefband. De maten 23 tot en met 36 zijn te koop voor 18 euro, met uitzondering van de maten 27/28.

Jongens Havaians 2

Kinder Havaianas

Dan nu het laatste model in de Havaianas voor kinderne lijst. We hebben gekozen voor een model dat geschikt is voor zowel jonge als oudere jongens. Het is een relatief neutraal model, aangezien er geen drukke plaatjes op staan. De slipper is blauw met oranje en een grijs bandje, dus er zit wel een leuk kleurtje in voor de zomermaanden. Voor jongens die van voetbal houden is deze slipper bovendien erg geschikt, oranje is immers de kleur van ons nationale team! Doordat dit model erg populair is en voor slechts 18 euro te verkrijgen is zijn er helaas al wel veel modellen uitverkocht. Op dit moment zijn de maten 23 tot en met 28 en de maten 33 en 34 op voorraad.

Al met al een lijst met voor ieder kind wat wils! Alle modellen in deze post zijn erg betaalbaar en kun je bij Sarenza bestellen met GRATIS verzending. Niet tevreden? Dan kun je ze ook weer gratis retour sturen. Levering zal op werkdagen binnen 24 uur gebeuren. Helaas is geen van deze kindermodellen op dit moment in de Havaianas sale, maar als je de website van Sarenza in de gaten houdt dan zul je zeker leuek modellen in de sale kunnen kopen.