Havaianas slippers worden voornamelijk in de zomer gedragen, dus lijkt de titel van dit artikel misschien wat vreemd. Want welke slippers draag je nou niet in de zomer? Misschien moeten we daarom even uitleggen wat wij precies bedoelen met zomers. Voor ons draait de zomer om lekker buiten zijn, vakantie en vooral ook vrolijkheid. Bij een vrolijke zomer horen wat ons betreft dus ook vrolijke Havaianas voor vrouwen! Weg dus met je saaie verouderde zwarte, grijze of bruine slippers en hallo vrolijke kleurtjes! In dit artikel bespreken we 3 vrolijke echt zomerse modellen die jij in je kast moet hebben.

1. Roze panterprint Havaianas

Roze panterprint Havaianas

De leukste Havaianas die we hebben kunnen vinden voor deze zomer zijn deze super leuke roze panterprint slipper. Roze is sowieso altijd goed voor de meisjes meisjes onder ons, en is bovendien een lekker fel en vrolijk kleurtje. Voeg daar een panterprintje aan toe en wij zijn helemaal happy! Voor slechts 27.95 euro zijn ze te koop bij Zalando van maar 35 tot en met 42.

2. Paarse Havaianas met bloemen

Havaianas voor vrouwen

Hoewel deze paarse slipper genaamd ‘grape wine’ niet het meest flitsende kleurtje hebben, staan ze toch in onze top 3 vrolijke slippers. Als wij aan de zomer denken dan denken we aan bloemen en laat deze schattige slippers nou net een paar rozen op het voetbed hebben staan. Combineer dat met een zilver bandje en je hebt een leuke slipper voor de zomer! Ook dit paar Havaianas is te krijgen bij Zalando voor 27.95 euro van maar 35 tot en met 42.

3. Kleurrijke flat sunset Havaianas

Havaianas slippers

Om deze top drie af te maken hebben we het meest kleurrijke model uit de collectie van Zalando gepakt. Kleurtjes zijn zomers dus kleurtjes zijn leuk! Bovendien is deze slipper met een prijskaartje van 19.95 euro relatief goedkoop. Deze vrolijke slipper bestaat uit vier verschillende kleuren. Zo heeft de slipper een gele onderkant, de bovenkant heeft een verloop van roze naar paars en het bandje is knalrood. Normaal gesproken misschien niet de mooiste combinatie van kleuren, maar voor een paar zomerse slippers kan het prima!

Dat was onze top 3. Natuurlijk zijn er ontzettend veel andere variaties en smaken verschillen. Kijk dus vooral zelf ook naar een paar leuke Havaianas voor vrouwen, maar vergeet niet er een lekker kleurtje in te gooien!