Aangezien dit blog pas net van start is zijn we op zoek naar leuke thema’s om over te bloggen. Voor Havaianassale.nl bekijken we dagelijks tientallen websites op zoek naar Havaianas koopjes. In onze zoektocht komen we allerlei leuke modellen tegen, waarvan sommige het wat ons betreft verdienen om in het zonnetje gezet te worden! Daarom posten we vanaf nu in ieder geval 1 keer per maand de Havaianas slippers van de maand. Tijdens deze maandelijks terugkerende post lichten we 1 Havaianas slipper voor mannen en 1 voor vrouwen uit. Dit kunnen nieuwe modellen zijn, maar ook andere modellen die ons zijn opgevallen. Laten we beginnen!

Havaianas

Zoals iedereen weet: ladies first. We beginnen dus met de Havaianas slipper van de maand voor vrouwen. We hebben gekozen voor een relatief bijzonder model van Havaianas. Havaianas staan namelijk bekend om vrolijke kleurtjes en simpele ontwerpen. Bovenstaand model dat we gevonden hebben bij Zalando is echter verre van het standaard model en dat bevalt ons wel! Het is namelijk een goudkleurige teensandaal met sierlijke bandjes en een panterprint voetbed. Eventueel is dit model ook in roze en zilver te krijgen, maar het gouden model heeft onze voorkeur. De teenslipper is te verkrijgen voor euro 23,95 en bij Zalando krijg je gratis verzending en gratis retour.

Dan de mannen versie. Die was deze maand iets moeilijker te vinden omdat er weinig modellen waren die er echt uitsprongen zoals bij de vrouwen versie. We hebben uiteindelijk gekozen voor een donkerbruine teenslipper met een bandje van imitatieleer. De slipper is relatief eenvoudig, maar heeft een stoere look en oogt comfortabel. Ook deze slipper hebben we op Zalando gevonden en is te koop voor euro 34,95.