Omdat we hebben gemerkt dat er enorm veel variatie is in het sale aanbod van Havaianas hebben we besloten naast de algemene pagina’s ook elke maand ten minste 1 keer een sale update te doen. De sale update van april is de eerste, opdat er nog veel mogen volgen!

Actuele sale in April:
Ondanks het mooie weer zijn de zomermaanden nog niet officieel aangebroken. De collecties die op dit moment vekocht worden zijn dus nog actueel en er is weinig in de sale. Meestal zijn er na de zomer veel sales te vinden doordat de oude collectie dan deur uit moet.

Op dit moment is er een kleine sale te vinden bij Zalando. Er zijn 5 verschillende modellen in de sale, waarvan helaas maar twee paar slippers. In tegenstelling tot wat veel mensen denken heeft Havaianas namelijk ook onder andere regenlaarzen en espadrilles in de verkoop. Van de regenlaarzen zijn er twee paar in de sale, van de espadrilles op dit moment 1 paar. De aanbiedingen liggen tussen de 20% en 50% korting.

Zalando

De andere actuele sale is bij Omoda. Ook hier zijn op dit moment slechts 3 modellen in de aanbieding. Het gaat om drie verschillende donker gekleurde modellen Havaianas slippers. Je voordel kan liggen tussen de 10% en 30%. Net als bij Zalando krijg je bij Omoda in veel gevallen gratis verzending. Bovendien kan je gratis retourneren, dus geen probleem als je aankoop achteraf toch niet past!

april-sale-omoda

Meer Havaianas sale hebben we niet kunnen vinden deze maand. Uiteraard zullen de sales de komende weken weer anders worden dus dan is hier weer een update e vinden. Toevallig ook op zoek naar leuke laarzen? Kijk dan eens op de Shabbies Sale website!